Heeeej

2011-01-31 19:56:14

Jag har varit så död när jag har kommit hem de senaste dagarna, eller, 2 veckorna. Jag har knappt orkat lyfta upp datorskärmen.

Men det är det samma, jag har kommit igång med "rutinerna" rätt bra nu iaf. Vilket är skönt. De 3 första dagarna var ändå jobbigast. Men det  har inte varit speciellt utvilande helger.

Har nog inte sååå mycket att skriva om. Jag har lagt ut mesa'n på blocket.
http://www.blocket.se/vastmanland/Mesa_Boogie_Single_Rectifier___lada_31873737.htm?ca=9&w=1

Vi också och kikade på en lägenhet idag. Trappen bredvid den rökskadade lägenheten. Myyycket fräschare. Den hoppas vi på :)

Första dan

2011-01-17 20:33:09

Jepp. Jag sov dåligt, men kom i tid. Det har varit rätt lugnt ändå. Men jag bara VET att det kommer bli en jobbig månad, att liksom komma igång med alla rutier och att klara jobbet bra. Men det som beskrivs på kursen är inte riktigt lika strikt ute i driften. Jaja, det bli nog bra. Människorna verkar sociala iaf, sedan när jag blir placerad i eskilstuna kommer jag att känna Robin iaf. Blir skoj. :)

Gratis kaffe - och massage på jobbet...

Mest glad för kaffet, dock.

Sista dagen

2011-01-16 14:34:26

Så, idag är fan sista dagen innan jag börjar "jobba". Det är ju ifs 2 veckors kurs först, men...
Den kan nog bli rätt tuff tror jag. Men det grejar jag.
Nu är jag skapligt repsugen. Jag har även accepterat att jag är en plektrumbög. Jag har pendlat mellan att; "äh, vafan, det är väl bara att ta nått plektrum?" och "den här låter si, och den här känns så"...

Så är det. Jag såg på JimDunlop's blog att de kommer med massa nya plektrum nu.. Vill ha..

- Ett kul "problem": Nu när jag har jobb har jag inte tid att gå till arbetsförmedligen och få stämpel till försäkringskassan.. haha, Jag får hitta på nått.

Hooooj!

jobb

2011-01-14 12:46:30

Snart ska jag in och skriva på kontrakt för det kommande jobbet!!! Woho.

2 intensiva kursveckor, 3 veckor trainee, sedan:jobb! (Eller, egentligen 6 mån provanställning)

Skit samma! Det är mitt första jobb någonsin och jag är skitglad över det. Fan, jag har inte ens sommarjobbat! Helt sjukt.

Gammal ost

2011-01-09 22:04:50

Så nu är det på tal om att vi ska köpa loss lägenheten på en gång. Blir bättre så, med tanke på att vi ska rusta upp den som fan. Det är inte värd mycket nu, men när vi är klara med den blir den kanon. Vi får besked imorgon om hur det blir. Wooho

Jag tror jag inte fått någonting alls gjort idag. Men, det har varit ganska skönt ändå, med tanke på att det snart kommer att bli full rulle. Men ikväll ska jag lägga mig i tid. Annars blir allt konstigt.

Windows Startas, Välkommen

2011-01-08 22:12:56

Det känns nästan som att livet startas nu, och det är väl på tiden? Hehe.

Livet pågår ju hela tiden, men just nu känns det som att kugghjulen har blivit smörjda och börjat snurra.

Nu vankas det jobb & egen lägenhet med Jeanette, och det kan inte bli mycket bättre! Det är förvisso mycket jobb, för "tidigare ägaren" rökte rökte nämligen inne. Alla tapeter måste bytas och taket måste målas. Vi flyttar inte in  förr än allt är klart, för annars blir det riktigt drygt. Det är så skönt nu, för nu han man familj och vänner som kan hjälpa till, den tillgången var... inte lika tillgänglig i oskarshamn.
Det känns konstigt att skriva det; oskarshamn...

Det kommer att bli väldigt blandade känslor när vi tar oss tillbaka för att "ta hem hemmet", om runt 2 veckor. Sammtidigt som det känns som om jag har setat i fängelse, känns det även sorgligt att slita sig från de som var vårat eget hem.  Heh, ja du...

Det låter konstigt, men det känns som det var igår som vi gick upp tidigt, packade in oss i bilen, sa hejdå och gav oss av till en lägenhet 32mil nedåt. Blandade känslor, som sagt. Det var ju kul att bara ge sig iväg, så på nått sätt saknar jag det.

Men som med allt annat så minns man först bara det bra. Sedan minns man det dåliga. Men det är nästan alltid bara bra minnen. Jag vill ju egentligen inte tänka på "det dåliga".


Så nu sitter jag och tar en öl, och planerar livet en smula. Eller åtminstone de kommande 2 månaderna.

Fan, det ska bli kul.

Tråkigt är det dock att alice ska åka "hem" till Norrköping imorgon. Nu får man känna på lite hur det känns när folk åker ifrån en.

Äh, snart blir det lite mer struktur i... livet :)

Lars Elofsson.

20 år, från Hallsta.

Har nu klippt mig och skaffat ett riktigt jobb.

RSS 2.0