Ta tag

2010-12-17 11:28:39

Ja, nu är det dags att börja gräva. 2011 kommer att bli något nytt. Det blir najs.

Hallstahammar

2010-12-16 12:32:53

Ja, precis! Tillbaka i hallstahammar igen. Så jävla skööönt!

Jag har inte skrivit nått på datorn alls, då man har varit rätt upptagen med allt packande & ringande hit och dit. Jeanettes päron visste ingenting om att vi skulle komma, så de blev jäkligt förvånade!
Bilresan var dryg, för att vindrutetorkar - motorn ger upp när det blir kallt = inte bra. I Norrköping hade vi alltså inte nog problem med att vi skulle hitta, utan jag såg ingeting heller! De fastnade halvvägs, jag körde på med spolarvätska, såg ännu sämre och på köpet hade vi en lastbil som stänkte ned framför oss. 

Så det var drygt. Från Norrköping var jag tvungen att ha på torkarna hela tiden. Det lät väldigt högt, men vad skulle man göra? Hela resan tog 5 timmar.

Nu är det en hel del som ska göras, men jag ska ändå ta det lugnt. Jag är dock livrädd att jag ska bli helt rastlös, för då känns det som att "allt kommer att bli som förr igen". Men det är nog ingen risk, jag känner mig så annorlunda nu på något sätt.

Jobb
Lägenhet
Styra upp bandet, umgås med familj... ooooooochsåvidare

Hej

2010-12-05 22:06:18

Ja

Jag har väl inte varit så aktiv på bloggen. Men det är nog bara för att jag inte har varit aktiv annars heller. Jag blir helt galen av det här stället, på något sätt.

Jag försökte sluta med kaffe, då jag är galet hypokondrisk ibland. Eller, inte hypokondrisk, snarare bara rädd för att min kropp ska sluta fungera. Det är jättekonstigt och fånigt.

Men i alla fall tänkte jag att jag skulle kolla vad som hände med halsbrännan om jag slutade (om den slutade).
Jag måste ju ha nån reflux-sjukdom. Så läge jag kan minnas har jag haft halsbränna. Så är det.

Effekten av att inte dricka kaffe på några dagar var inte trevlig. Om man bortser ifrån det vanliga (huvudvärk), så blev jävligt lätt irriterad, fick ett sjukt godissug, blev löjligt trött (somnade hela tiden) och helt depp!

Jeanette var då snäll och gjorde muffins. Då gav jag upp och gjorde mig lite kaffe till det, och det var riiiiktigt gott! Jag kände mig som mig själv igen.

Fan, ska det behöva vara så? :)

Här är en länk till SVTPlay.

Det är ett grotesco avsnitt som handlar om just kaffe. Sjukt. Kul.

Grotesco - kaffe

 


Lars Elofsson.

20 år, från Hallsta.

Har nu klippt mig och skaffat ett riktigt jobb.

RSS 2.0